پاورپوینت روش های قطعه بندی گوشت دارای مقدمه بخشی از متن: با توجه به افزايش جمعيت جهان و افزايش سطح تمكن در اكثر كشورها و تغيير شرايط زندگي، مصرف گوشت و فرآورده هاي ان روز به روز رو به افزايش است. اگر مسائل بهداشتي در تهيه اين فرآورده ها كنترل نشود، روزانه مقادير زيادي غذاي آلوده به ميكروب و متابوليت حاصل از فعاليت آنها بوسيله انسان بلعيده خواهد شد و يا مقادير زيادي مواد غذايي كه با قيمت بالا و زحمت بسيار بدست آمده است، فاسد شده و دور ريخته خواهد شد. عدم انتخاب صحيح روش كار ، در صنعت موادغذايي، گاهي صدمات انساني و اقتصادي جبران ناپذيري به وجود مي آورد كه چاره جويي بعد از خسارت ممكن است براي آينده از صدمات جلوگيري كند، ولي گذشته را جبران نخواهد كرد . ميزان انرژي مصرفي يكي از نگرانيهاي نظامهاي بهداشت و درمان در كشورهاي در حال توسعه به شمار ميآيد؛ سوء تغذيهاي كه لزوما به معناي «فقر غذايي» نيست و گاهي حتي مترادف «مصرف بيش از حد» است. بررسي هاي علمي نشان داده است كه ۹۰ درصد كمبود دريافت كلسيم، ۷۰درصد كمبود آهن و ۶۵درصد كمبود ريبوفلاوين يا ويتامين ب۲ در جامعه ما وجود دارد. پروتئين مصرفي در جامعه، بيشتر از منابع گياهي، نان و غلات است چرا كه اگر از منابع حيواني استفاده ميشد، كمبود آهن به وجود نميآمد و اگر شير و لبنيات مصرفي افراد به اندازه توصيه شده بود، كمبود ريبوفلاوين رخ نمي، داد. به اين ترتيب، بايد گفت ميزان مصرف پروتئينهاي حيواني در كشور ما كافي نيست و با صرف داشتن آماري از مصرف بيش از حد پروتئين، نميتوان نتيجه گرفت كه مردم ما بيش از حد، گوشت مصرف ميكنند. لذا رشد در صنعت بسته بندي گوشت براي اينكه بتوانيم محصولات پروتئيني را با كيفيت خوب و استاندارد در اختيار جامعه قرار دهيم ، لازم به نظر مي رسد.